Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]

Ίσως γνωρίζετε ότι….


1.
Τα αρώματα των τυριών χρειάζονται τον χρόνο τους για να ξεδιπλωθούν. Δοκιμάστε τα σε θερμοκρασία δωματίου γιατί έτσι γεύση τους αναδεικνύεται περισσότερο.

2.
Όλα σχεδόν τα τυριά τρώγονται ωμά με τον τρόπο τους. Μερικά όμως δείχνουν τις αρετές τους ψημένα ή μαγειρεμένα.

3.
Τα φρέσκα τυριά καταναλώνονται φρέσκα. Τα υπόλοιπα τα περιμένουμε να ωριμάσουν. Η αναμονή αυτή έχει ανταμοιβή υπέροχες γεύσεις και αρώματα.

4.
Τυρί και κρασί δεν ανταγωνίζονται ποιο θα επικρατήσει. Επιζητούν το ένα το άλλο και συνεργάζονται για να μας τέρψουν.

5.
Το γεύμα που συμπεριλαμβάνει ένα είδος τυριού είναι πάντα ένα καλό γεύμα, αλλά το γεύμα που συμπεριλαμβάνει μια καλή ποικιλία επιλεγμένων τυριών είναι απλά ένα υπέροχο γεύμα.

6.
Το τυρί που ξεχάστηκε για λίγο στο ψυγείο μουχλιάζοντας ελαφρά δεν είναι χαλασμένο! Καθαρίστε το εξωτερικά και απολαύστε το ωριμότερο από πριν.

7.
Αν θεωρείτε ένα τυρί υπερβολικά πικάντικο ή δυνατό για τον δικό σας ουρανίσκο, μην το απορρίπτετε. Δοκιμάστε να το αναμείξετε με κάτι δροσερό ή με ένα άλλο ηπιότερο και θα ενθουσιαστείτε!

8.
Ένα καλό τυρί είναι σαν τον καλό λόγο. Στην σωστή ποσότητα κάνει καλό όλες τις ώρες της ημέρας… και της νύχτας!

9.
Αν δεν βρήκατε το τυρί της αρεσκείας σας μην φοβάστε να δοκιμάσετε ένα άλλο. Τολμήστε και σχεδόν πάντα θα σας περιμένει μια ευχάριστη γευστική έκπληξη

10.
Κάποια τυριά είναι εποχιακά γιατί μόνο την κατάλληλη εποχή συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

11.
Τυριά περιέχουν εξαιρετικά ωφέλημα ένζυμα για την υγιεινή του στόματος και τη διαδικασία της χώνευσης. Οδοντίατροι και γιατροί τα συνιστούν σαν ιδανικό κλείσιμο γεύματος.

 
Banner
Banner
Banner